Een zo optimaal mogelijk resultaat behalen

Vastgoedmanagement

Veel eigenaren van gebouwen hebben of willen geen eigen organisatie om gebouwen te beheren. En dat terwijl een verantwoorde exploitatie van gebouwen, de contacten met huurders, het onderhoud van gebouwen en het administratieve beheer een deskundige inzet vragen.

Groevenbeek verzorgt desgewenst het vastgoedmanagement van uw gebouwen. Of dat nu is voor woningen, winkels of voor bedrijfsmatig vastgoed. Groevenbeek beschikt over de nodige deskundigheden om voor u het technische beheer te verzorgen, waaronder het (plannen van) onderhoud, het managen en afhandelen van storingen en calamiteiten, het overleg met uw huurders en gebruikers en het administratieve beheer.

Hoewel de dienstverlening van Groevenbeek zich met name richt op het operationele vastgoedmanagement, zijn wij gewend om tevens onze inzet te geven aan het tactische vastgoedmanagement. Met als doelstelling dat uit de vastgoedbeleggingen van onze opdrachtgever een zo optimaal mogelijk resultaat wordt behaald.

Het is de kunst om belangen van een huurder en de belangen van een belegger in elkaars verlengde te laten liggen. Groevenbeek beschikt over de kennis en kwaliteit om deze zaken zoveel mogelijk te integreren.