Hoofdkantoor Ipse de Bruggen | Zoetermeer

Ipse de Bruggen was als grote zorginstelling al enige tijd op zoek naar een nieuw kantoorgebouw, waarbij bewust werd ingezet op een bestaand, mogelijk te renoveren kantoorpand. Maar wel met een hoog energielabel. De eigenaar van dit gebouw in Zoetermeer, Spoorweg Pensioenfonds, heeft met de adequate inzet van Groevenbeek en bbp Adviseurs uit Leusden in no time een plan gemaakt voor de renovatie van dit gebouw uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. Maar wel met als, inmiddels gehaald, doel een energielabel A. Door een optimale samenwerking en aansturing van het renovatieproces konden de extra wensen van de nieuwe huurder, waaronder het realiseren van een aantal vides, een nieuwe open structuur afwijkend van de oorspronkelijke ouderwetse opzet van de brandcompartimentering, tijdig en binnen budget worden gerealiseerd.

Tijdig en binnen budget gerealiseerd dankzij een goede samenwerking en onze expertise: haalbaarheidsstudie, plantontwikeling, bouwdirectie en toezicht.